Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Boer & Van Schoonhoven opent in Heerde

Mr. W.H. (Wilma) Boer en mr. J.L. (Linda) van Schoonhoven hebben op 1 december 2010 de deuren geopend van een nieuw advocatenkantoor in Heerde. Boer & Van Schoonhoven advocaten richt zich op algemene rechtspraktijk. Men kan hier terecht voor een strafzaak, echtscheiding, burenruzie, huurgeschil, ontslagzaak of letselschadezaak. Naast particulieren kunnen ook ondernemers bij Boer & Van Schoonhoven advocaten terecht voor eerlijk en gedegen juridisch advies.

Boer en Van Schoonhoven hebben elkaar leren kennen tijdens de HEAO-studie in Zwolle. Twee nuchtere advocates die met beide benen op de grond staan. Na vele jaren te hebben gewerkt voor gerenommeerde advocatenkantoren is de tijd rijp voor een eigen kantoor.

Met Van Schoonhoven (1976) geboren en getogen in Epe en Boer (1977) in Wezep, was de keuze voor Heerde als vestigingsplaats snel gemaakt. Van Schoonhoven heeft jarenlang gewerkt voor een letselschade advocatenkantoor in Amersfoort en is gespecialiseerd in letselschade; zij is dan ook LSA-advocaat. Onder anderen de slachtoffers van het vliegtuigongeluk van Turkish Airlines nabij Schiphol staat zij bij. Boer heeft jaren gewerkt voor een advocatenkantoor in Hattem en heeft brede kennis van en ruime ervaring in onder andere het strafrecht en het personen- en familierecht. Zij wordt regelmatig benoemd tot curator in faillissementen.

Het nieuwe kantoor, gevestigd aan de Soerelseweg 13a in Heerde, heeft een open karakter, waarbij het makkelijk is zo even binnen te lopen. Een zaak wordt niet alleen zorgvuldig, maar ook pragmatisch en met de nodige creativiteit aangepakt.