Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Vacature Advocaat (affiniteit met letselschade)

Wij zoeken een:

Advocaat

(affiniteit met Letselschade)


Boer & Van Schoonhoven advocaten

Boer & Van Schoonhoven advocaten is een rechttoe rechtaan, resultaatgericht advocatenkantoor gespecialiseerd in Arbeidsrecht, Personen- en Familierecht en Strafrecht. Daarnaast zijn wij als één van de weinigen op de Noord Veluwe gespecialiseerd in het Aansprakelijkheidsrecht en Letselschade.

Onze werkwijze kenmerkt zich door aandacht en respect. Wij staan dicht bij onze klanten. Ondernemer of particulier; wij onderhouden korte lijnen en spreken begrijpelijke, duidelijke taal. Onze cliënten rekenen op hoogwaardig, vindingrijk juridisch advies en rechtsbijstand. Zonder poespas en zonder dingen die er niet toe doen.

Boer & Van Schoonhoven advocaten staat in letselschadezaken alleen benadeelden en slachtoffers bij. Geen verzekeraars. Wij zijn daardoor onafhankelijk en laten ons alleen leiden door het belang van onze cliënten.

 

Wij zoeken

een enthousiaste no-nonsense advocaat met minimaal 2 jaren relevante werkervaring in de advocatuur en aantoonbare ervaring of affiniteit met letselschade;

  • een leuke, ambitieuze, zelfstandige en juridisch-creatieve persoonlijkheid met een goed juridisch inzicht en analytisch vermogen;
  • je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gedreven instelling.

 

Wij bieden

Een fijne werkplek op een klein en modern kantoor. De lijnen zijn kort en je krijgt de gelegenheid je verder te ontwikkelen en te specialiseren.

 

Meer informatie of direct solliciteren?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met CV.

Je kunt je sollicitatie mailen aan Linda van Schoonhoven: jlvanschoonhoven@bvs-advocaten.nl