Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen….

Onder dit motto hebben de 4 Heerder ondernemingen Boer en Van Schoonhoven advocaten, Feijen & De Vries notarissen, PM Belastingadviseurs en Veldhuis Adviesgroep, besloten hun kennis te delen met de inwoners van Heerde en omstreken. Vanaf deze week wordt dit blad namelijk verrijkt met een regelmatig terugkerende column waarin de genoemde bedrijven de lezer op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen op fiscaal, financieel en juridisch gebied.

“Wij zijn alle vier regionale dienstverlenende bedrijven die onze klanten adviseren op ons eigen specifieke vakgebied. In de praktijk merk je echter dat we regelmatig dicht tegen elkaar aan zitten waar het advies betreft of zelfs dat de verschillende vakgebieden elkaar overlappen. Regelmatig raadplegen we elkaar om hiermee de klant zo optimaal mogelijk van dienst te zijn”, aldus Wilma Boer. Peter Bregman vervolgt: “Tijdens een gezamenlijk overleg werd het idee geopperd om twee wekelijks een column te schrijven met daarin een actueel onderwerp”. “We waren alle vier gelijk enthousiast”, vult Jane de Vries hem aan. Omdat we rouleren zal er iedere keer vanuit een apart vakgebied een mening en visie gegeven worden op tal van onderwerpen”.

Dick Vos: Je moet dan denken aan onderwerpen zoals de ontwikkeling van de huizenmarkt en de invloed van de hypotheekrentestand. Maar ook zaken als erven, schenken en testament, tips om belasting te besparen, het omgaan met arbeidsgeschillen etc. Kortom zaken waar een ieder wel eens mee te maken krijgt.

Het doel van de column is om zo begrijpelijk mogelijk uitleg te geven over deze soms best wel complexe materie.