Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Over ons

Algemene voorwaarden  Financieel Klacht- en geschillenregeling Privacyverklaring Vacature

Boer & Van Schoonhoven advocaten is een modern advocatenkantoor. Wij zijn een rechttoe rechtaan, resultaatgericht advocatenkantoor gespecialiseerd in Arbeidsrecht, Personen- en Familierecht en Strafrecht. Daarnaast zijn wij als één van de weinigen op de Noord Veluwe gespecialiseerd in het Aansprakelijkheidsrecht en Letselschade.

Wilma Boer en Linda van Schoonhoven hebben het kantoor eind 2010 opgericht. Sandra Bronkhorst werkt sinds 2012 bij ons als secretaresse en sinds november 2014 is Laura Faber als advocaat bij ons komen werken. Wij komen allemaal uit de regio en zijn daarmee dan ook goed bekend.

Aandacht en respect staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn advocaten die met beide benen op de grond en naast onze klanten staan. Of u nu ondernemer bent of particulier; wij onderhouden korte lijnen en spreken begrijpelijke, duidelijke taal. Als cliënt kunt u rekenen op hoogwaardig, vindingrijk juridisch advies en rechtsbijstand tegen vooraf besproken kosten. Zonder poespas en zonder dingen die er niet toe doen. Zo werkt Boer & Van Schoonhoven advocaten aan uw recht.

In moeilijke tijden die een geschil vaak met zich meebrengt, behartigen wij uw belangen met verve. Met als doel voor u een lichtpunt aan de horizon te creëren.

Wilma Boer & Linda van Schoonhoven