Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Letselschade & aansprakelijkheidsrecht

Letselschade door een verkeersongeval Letselschade door een medische fout Kosten van een letselschadezaak
Letselschade door sport- en spel Letselschade door dieren Overlijdensschade
Letselschade van een zelfstandige Letsel bij kinderen Behandeling van een letselschadezaak
Letselschade door een arbeidsongeval of een beroepsziekte Verzekeringsrecht / arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Verhaal van loonschade door werkgever

Schade en aansprakelijkheidsrecht bij letsel

Heeft u (blijvend) letsel doordat u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval, een ongeval op uw werk of vermoedt u dat er bij uw medische behandeling een fout is gemaakt? Dat heeft u vast veel vragen.Kom ik in aanmerking voor een schadevergoeding? En zo ja, hoe bereken ik de hoogte van die vergoeding? Wat valt er wel en wat niet onder? Inkomen, hulp in de huishouding, gemiste carrièrekansen? Wie gaat mijn schadevergoeding betalen? Hoe moet ik wie aansprakelijk stellen?

Of als de aansprakelijke partij uw medische informatie opvraagt: welke informatie moet u dan overleggen? Alle behandelinformatie sinds het ongeval of de medische fout, of ook de medische informatie van ervoor? Bij dit soort vragen kan Boer & Van Schoonhoven advocaten u helpen. Wij zijn specialisten in het letselschaderecht en hebben ruime ervaring met het ondersteunen van cliënten met letselschade.

Waarom een letselschade advocaat?

Boer & Van Schoonhoven zijn advocaten. Dat betekent dat wij meer kunnen en mogen dan een letselschaderegelaar of een belangenbehartiger van uw rechtsbijstandsverzekeraar. Wij kunnen voor u een toevoeging aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Wij kunnen uw geschil met een verzekeraar voor de rechter brengen als de onderhandelingen met de aansprakelijke partij zijn vastgelopen. Of een deel van het geschil. Bijvoorbeeld de hoogte van het percentage eigen schuld. Er is dan sprake van een zogenaamde deelgeschillenprocedure. De kosten hiervan komen voor rekening van de aansprakelijke partij.

Mr. J.L. (Linda) van Schoonhoven

Linda van Schoonhoven is LSA-advocaat en ASP-advocaat. Dat betekent dat zij voldoet aan de vereisten van de Nederlandse Orde van Advocaten, de vereniging voor Letselschadeadvocaten en de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade. Deze laatsten zijn dé specialisatieverenigingen voor advocaten op het gebied van letselschade.

De bij deze verenigingen aangesloten advocaten moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van opleidingen, kennis en ervaring. Op de vereisten worden door beide verenigingen actief toezicht uitgeoefend.

Alleen benadeelden en slachtoffers

Boer & Van Schoonhoven advocaten staat in letselschadezaken alleen benadeelden en slachtoffers bij. Geen verzekeraars. Wij zijn daardoor onafhankelijk en laten ons alleen leiden door uw belang.

Wilt u weten wat Boer & Van Schoonhoven advocaten voor u kan betekenen? Bel of mail ons. Wij adviseren u graag.

Boer & Van Schoonhoven advocaten zijn rechttoe rechtaan en resultaatgericht.