Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Team

Advocaten

Mr. W.H. (Wilma) Boer

Wilma

Wilma Boer is in 2003 beëdigd als advocaat. Sindsdien staat ze ondernemers en particulieren bij in scheidingssituaties, alimentatiekwesties, geschillen over omgangsregelingen en tal van andere vraagstukken op het gebied van personen- en familierecht. Wilma heeft bovendien jarenlange ervaring in het strafrecht en staat met grote regelmaat cliënten bij die gedwongen worden opgenomen, of zijn opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis.

Wilma is een advocaat die haar cliënten met aandacht en respect bijstaat. Die gedegen werkt en kennis heeft van zaken. Zij heeft passie voor haar vak en staat zowel grote als kleine partijen enthousiast en daadkrachtig bij. Wilma vindt het een uitdaging om uw juridische vraag zo goed mogelijk te beantwoorden en u te wijzen op praktisch toepasbare mogelijkheden die niet direct voor de hand liggen.

In 2015 heeft Wilma de opleiding tot geregistreerd Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) afgerond om ondernemers en particulieren nog beter te kunnen adviseren over onder meer de financiële en fiscale gevolgen van echtscheidingen.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Wilma de volgende rechtsgebieden geregistreerd: personen- en familierecht, strafrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Hierdoor is zij verplicht om ieder jaar 10 opleidingspunten op ieder van deze rechtsgebieden te behalen.

Wilma is lid van de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN) en de Nederlandse Juristen-Vereniging. Verder is zij lid van Bedrijven Contact Heerde.

 

Intensieve samenwerking met cliënten leidt tot betere resultaten. Daarom staan wij dicht bij onze klanten, onderhouden we korte lijnen en spreken we begrijpelijke en duidelijke taal.


 

Mr. J.L. (Linda) van Schoonhoven

asp lsa  waa

Linda van Schoonhoven is sinds 2002 advocaat en heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het letselschaderecht, arbeidsrechtelijke kwesties, het opstellen van overeenkomsten en het behandelen van geschillen hierover. Cliënten die door haar zijn bij gestaan noemen haar deskundig, zorgvuldig, gedreven, sociaal en creatief.

Linda maakt er een sport van alles uit een zaak te halen zonder daarbij het belang van u als cliënt uit het oog te verliezen. Haar aanpak is altijd pragmatisch. Is er nog overleg mogelijk met de wederpartij? Welk bewijs is nodig en hoe wordt dat verkregen? Welk financieel belang vertegenwoordigt uw vordering en wat is haalbaar?

Specialisatie letselschade & aansprakelijkheidsrecht

Linda is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en letselschade en staat slachtoffers bij van onder meer verkeers- en bedrijfsongevallen en medische fouten. Voor een schadeberekening draait ze haar hand niet om zodat ze ook echt alles uit uw zaak haalt. Als letselschade advocaat heeft Linda aan landelijk bekende zaken gewerkt zoals de Nederlandse tabakszaak en het vliegtuigongeval van Turkish Airlines bij Schiphol. Daarnaast heeft Linda aan de wieg gestaan van het baanbrekende Davelaar-arrest. Zij heeft de heer Davelaar bijgestaan in de procedure bij de Rechtbank Arnhem en het Gerechtshof Arnhem, waarna de Hoge Raad de heer Davelaar in het gelijk heeft gesteld door te oordelen dat ZZP-ers ook kunnen vallen onder de regeling van de werkgeversaansprakelijkheid. Linda is lid van de Vereniging van Letselschade advocaten (LSA), voormalig bestuurslid van de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en lid van de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA). Daarnaast doceert en publiceert zij met enige regelmaat over letselschaderecht.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Linda het rechtsgebied Letselschaderecht geregistreerd.

Publicaties

Ik maak continu een vertaalslag van doelen naar het best mogelijke resultaat voor mijn cliënten. Waar we vervolgens samen naar toe werken.


 

Mr. C.C.A. (Lotte) Middelhuis

 

Lotte is een doorzetter. Waar anderen zouden stoppen, ziet zij mogelijkheden.

Na het atheneum in Nijmegen, studeerde mr. Lotte Middelhuis Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht. Door haar actieve lidmaatschap bij pleitgenootschap Gaius heeft zij aan veel juridische wedstrijden meegedaan, zoals de Nationale Pleitmarathon en de Abraham De Pinto competitie. Tijdens haar master Privaatrecht is zij bovendien penningmeester geweest van genoemd pleitgenootschap. Met een cum laude cijferlijst voor de master Privaatrecht, beschikt zij over brede en gedegen juridische kennis. Vanwege haar passie voor het aansprakelijkheidsrecht is zij voor zowel haar bachelor alsook haar master afgestudeerd op het gebied van letselschade.

Lotte heeft zich binnen haar master Privaatrecht ook bestuursrechtelijk ontwikkeld. Zij werd daardoor geselecteerd om samen met vier andere studenten deel te nemen aan de VAR-pleitwedstrijd, dé wedstrijd op het gebied van bestuursrecht en omgevingsrecht. Tijdens deze wedstrijd heeft het team van Lotte zilver weten te bemachtigen. Na haar studie heeft zij gewerkt bij een grote overheidsinstantie op het gebied van bestuursrecht.

Lotte is sinds januari 2021 advocaat. Samen met Linda van Schoonhoven behartigt zij de belangen van letselschadeslachtoffers van onder meer verkeers- en bedrijfsongevallen en medische fouten. Ook houdt Lotte zich bezig met bestuursrechtelijke kwesties, en dan met name op het gebied van omgevingsrecht.

 

Publicaties

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.


 

Ondersteuning

Sandra Bronkhorst

Sandra

In 2012 ben ik bij Boer & Van Schoonhoven advocaten begonnen ter ondersteuning van de advocaten. Dit bleek een goede keuze, echt een kantoor dat goed bij mij past. Een rechttoe rechtaan en laagdrempelig advocatenkantoor met afwisselend werk en een goede werksfeer. Dit alles zorgt ervoor dat ik hier met veel plezier werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Janneke Brugman

Janneke

In januari 2017 ben ik bij Boer & Van Schoonhoven advocaten gaan werken in de functie van secretaresse ter ondersteuning van de drie advocaten. Een leuke, afwisselende baan op een mooi kantoor waarbij de cliënt op de eerste plaatst komt. Ik vind het mooi om te zien dat de spreekwoordelijke drempel op ons kantoor laag wordt gehouden, want de deur staat open voor iedereen die een advocaat nodig heeft. Door de prettige, eerlijke en vertrouwde samenwerking voelde ik mij hier gelijk op mijn plek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Anja Terlouw

Vanaf januari 2021 ben ik ter versterking aan het team van Boer & Van Schoonhoven advocaten toegevoegd. Dienstverlening staat hier voorop, zo viel mij direct op. Er is een goed evenwicht tussen zowel zakelijke als persoonlijke benadering. Al mijn hele werkzame leven vind ik uitdaging in de advocatuur. Zo heb ik veel ervaring opgedaan in de diverse rechtsgebieden. Het kantoor biedt medewerkers de ruimte die ervaring te benutten. Dat geeft mij veel voldoening en maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.