Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Team

Advocaten

Mr. W.H. (Wilma) Boer

   

Wilma Boer is in 2003 beëdigd als advocaat. Sindsdien staat ze ondernemers en particulieren bij in scheidingssituaties, alimentatiekwesties, geschillen over omgangsregelingen en tal van andere vraagstukken op het gebied van het personen- en familierecht. Wilma heeft bovendien jarenlange ervaring in het strafrecht en staat met grote regelmaat cliënten bij die gedwongen worden opgenomen, of zijn opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis.

Wilma is een advocaat die haar cliënten met aandacht en respect bijstaat. Die gedegen werkt en kennis heeft van zaken. Zij heeft passie voor haar vak en staat zowel grote als kleine partijen enthousiast en daadkrachtig bij. Wilma vindt het een uitdaging om uw juridische vraag zo goed mogelijk te beantwoorden en u te wijzen op praktisch toepasbare mogelijkheden die niet direct voor de hand liggen.

In 2015 heeft Wilma de opleiding tot geregistreerd Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) afgerond om ondernemers en particulieren nog beter te kunnen adviseren over onder meer de financiële en fiscale gevolgen van echtscheidingen. In 2021 is Wilma gestart met het ontwikkelingstraject tot vFAS-advocaat scheidingsmediator en is zij aspirant-lid van de Vereniging voor Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Zij hoopt deze specialisatie-opleiding medio 2024 succesvol af te kunnen ronden.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Wilma de volgende rechtsgebieden geregistreerd: personen- en familierecht, strafrecht en psychiatrisch patiëntenrecht. Hierdoor is zij verplicht om ieder jaar 10 opleidingspunten op ieder van deze rechtsgebieden te behalen.

Wilma is lid van de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN) en de Nederlandse Juristen-Vereniging. Verder is zij lid van Bedrijven Contact Heerde.

 

Intensieve samenwerking met cliënten leidt tot betere resultaten. Daarom staan wij dicht bij onze klanten, onderhouden we korte lijnen en spreken we begrijpelijke en duidelijke taal.


 

Mr. J.L. (Linda) van Schoonhoven

lsa  waa  PEOPIL logo

Linda van Schoonhoven is sinds 2002 advocaat en heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het letselschaderecht. Cliënten die door haar zijn bij gestaan noemen haar deskundig, zorgvuldig, gedreven, sociaal en creatief.

Linda maakt er een sport van alles uit een zaak te halen zonder daarbij het belang van u als cliënt uit het oog te verliezen. Haar aanpak is altijd pragmatisch. Is er nog overleg mogelijk met de wederpartij? Welk bewijs is nodig en hoe wordt dat verkregen? Welk financieel belang vertegenwoordigt uw vordering en wat is haalbaar?

Specialisatie letselschade & aansprakelijkheidsrecht

Linda is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en letselschade en staat slachtoffers bij van onder meer verkeers- en bedrijfsongevallen en medische fouten. Voor een schadeberekening draait ze haar hand niet om zodat ze ook echt alles uit uw zaak haalt. Als letselschade advocaat heeft Linda aan landelijk bekende zaken gewerkt zoals de Nederlandse tabakszaak en het vliegtuigongeval van Turkish Airlines bij Schiphol. Daarnaast heeft Linda aan de wieg gestaan van het baanbrekende Davelaar-arrest. Zij heeft de heer Davelaar bijgestaan in de procedure bij de Rechtbank Arnhem en het Gerechtshof Arnhem, waarna de Hoge Raad de heer Davelaar in het gelijk heeft gesteld door te oordelen dat ZZP-ers ook kunnen vallen onder de regeling van de werkgeversaansprakelijkheid.

Linda is lid van de Vereniging van Letselschade advocaten (LSA), voormalig bestuurslid van de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en lid van de Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA). Ook is zij lid van de Europese vereniging van letselschadeadvocaten Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers (Peopil). Daarnaast doceert en publiceert zij met enige regelmaat over letselschaderecht.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Linda het rechtsgebied Letselschaderecht geregistreerd.

Publicaties

Ik maak continu een vertaalslag van doelen naar het best mogelijke resultaat voor mijn cliënten. Waar we vervolgens samen naar toe werken.


Mr. M. (Mohamed) Bennami

Mohamed Bennami heeft sinds 2016 veel ervaring opgedaan in het letselschaderecht. Voorheen bood hij vanuit de Politie burgers die in nood verkeerden hulp aan. Sindsdien heeft hij het zijn levensmissie gemaakt om hulp te bieden aan slachtoffers. Hij heeft door zijn ervaring bij de Politie een sterk inlevingsvermogen ontwikkeld.

Nadat hij enkele jaren actief was in de letselschadebranche heeft hij zich sinds januari 2023 aan ons kantoor verbonden ter versterking van onze letselschadepraktijk. Mohamed is bij ons in dienst getreden als juridisch medewerker, per 1 september 2023 is hij gestart met de beroepsopleiding en is hij advocaat.

Specialisatie letselschade & aansprakelijkheidsrecht

Mohamed is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en letselschade en staat slachtoffers bij van onder meer verkeers- en bedrijfsongevallen en medische fouten. Mohamed zorgt ervoor dat u er niet alleen voor staat. “Krachtig ben je als je samen optrekt en niet als individu. Het slachtoffer hoeft niet meer alleen te klimmen uit het dal waarin hij/zij is beland.” Hij neemt u in zijn sneltrein van passie en bevlogenheid mee naar financieel en/of fysiek en mentaal herstel.

Klanten noemen hem een doorzetter, transparant, deskundig, begripvol, amicaal en vinden dat hij hart heeft voor de zaak. Tevreden is hij pas als het maximale resultaat is behaald.

Mohamed is lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP). Daarnaast verzorgt Mohamed cursussen op het gebied van letselschade aan gerechtstolken en – vertalers

Mijn motto luidt: ‘Één team één taak’Ondersteuning

Sandra Bronkhorst

Sandra

In 2012 ben ik bij Boer & Van Schoonhoven advocaten begonnen ter ondersteuning van de advocaten. Dit bleek een goede keuze, echt een kantoor dat goed bij mij past. Een rechttoe rechtaan en laagdrempelig advocatenkantoor met afwisselend werk en een goede werksfeer. Dit alles zorgt ervoor dat ik hier met veel plezier werk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Anja Terlouw

Vanaf januari 2021 ben ik ter versterking aan het team van Boer & Van Schoonhoven advocaten toegevoegd. Dienstverlening staat hier voorop, zo viel mij direct op. Er is een goed evenwicht tussen zowel zakelijke als persoonlijke benadering. Al mijn hele werkzame leven vind ik uitdaging in de advocatuur. Zo heb ik veel ervaring opgedaan in de diverse rechtsgebieden. Het kantoor biedt medewerkers de ruimte die ervaring te benutten. Dat geeft mij veel voldoening en maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.