Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

OKTOBER; MAAND VAN DE LETSELSCHADE

Oktober is door Boer & Van Schoonhoven advocaten uitgeroepen tot ‘Maand van de Letselschade’. Als één van de weinige kantoren op de Noord Veluwe is Boer & Van Schoonhoven advocaten gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en letselschade. In oktober besteden we hier extra aandacht aan en schrijven we wekelijks over uiteenlopende letselschade-onderwerpen. Maar u heeft vast ook vragen over aansprakelijkheid en letselschade. Daarom houden we met ingang van dinsdag 10 oktober, elke dinsdag in oktober een geheel vrijblijvend spreekuur. Tussen 16.30 uur en 19.30 uur bent u van harte welkom met al uw vragen over aansprakelijkheid en letselschade.

Stel…

U bent werknemer, huisvrouw, zzp’er of directeur van een onderneming. Of u heeft net uw opleiding afgerond en staat aan het begin van uw carrière óf u zit net tussen 2 banen in. En u overkomt een verkeersongeval of een arbeidsongeval. Of u valt van een paard óf wordt op het sportveld moedwillig onderuit gehaald waardoor u letsel hebt. Door dat letsel heeft u ernstige klachten waardoor u niet goed óf misschien wel helemaal niet (meer) kunt functioneren. De gevolgen zijn dan vaak niet te overzien.

Gevolgen

Er valt al snel inkomen weg en er komen extra kosten voor revalidatie. U bent afhankelijk van hulp van anderen voor vaak eenvoudige taken in het huishouden en activiteiten in en rond het gezin. Vaak brengt dit (financiële) zorgen met zich mee en vragen zoals:

 • Herstel ik wel weer volledig?
 • Kan ik wel weer aan het werk en wanneer?
 • Komt mijn baan in gevaar?
 • Kan ik mijn eigen werk nog wel doen en zo nee, welk werk dan wel en wie helpt mij daarbij?
 • Hoe zit dan financieel?
 • Welke schade kan ik vorderen?
 • Hoe zit dat dan voor de toekomst?
 • Denkt de aansprakelijke verzekeraar wel aan mijn belangen?
 • Mag ik een eigen belangenbehartiger inschakelen die mij helpt en wat kost dat?
 • Doet de rechtsbijstandsverzekeraar wel genoeg voor mij?
 • Halen ze wel alles uit de kast?
 • Hoe lang duurt zo’n letselschadezaak en is dat wel iets voor mij?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Boer & Van Schoonhoven werken gespecialiseerde letselschade advocaten die u helpen bij het verhalen van uw schade. Wij onderhandelen namens u met de aansprakelijke verzekeraar, wij inventariseren uw schade en vragen om voorschotten op uw schade. Dat kost u vaak niets. Als de aansprakelijkheid is erkend, moet de aansprakelijke verzekeraar onze kosten betalen.

 

Omdat wij advocaten zijn kunnen en mogen we meer dan een letselschaderegelaar, een jurist of een belangenbehartiger van uw rechtsbijstandsverzekeraar. Wij kunnen uw geschil met een verzekeraar bijvoorbeeld voor de rechter brengen als de onderhandelingen met de aansprakelijke partij zijn vastgelopen. Of een deel van het geschil over bijvoorbeeld de hoogte van het percentage eigen schuld. Dat heet een deelgeschilprocedure waarbij de aansprakelijke partij uw advocaatkosten moet voldoen. We kunnen de kosten van een procedure voor u dus vaak beperkt houden. Kortom, met Boer & Van Schoonhoven advocaten staat u sterker.

Spreekuur

In de maand oktober houden wij met ingang van 10 oktober, elke dinsdag van 16.30 uur tot 19.30 uur spreekuur voor alle vragen rondom letselschade. Wilt u hier gebruik van maken? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak met ons secretariaat. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer (0578) 690080. Of stuur een e-mail naar info@bvs-advocaten.nl.

Graag zien wij u op ons spreekuur!