Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Werkwijze Boer & Van Schoonhoven advocaten in verband met het Coronavirus

Vanwege het Coronavirus hebben wij als Boer & Van Schoonhoven advocaten de onderstaande maatregelen genomen. Niet alleen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, maar ook om de risico’s voor onze medewerkers en u als cliënten en relaties en uw omgeving te beperken.

Maatregelen

  • wij houden ons uiteraard aan de richtlijnen van de RIVM en de overheid;
  • wij hebben passende hygiënemaatregelen op ons kantoor genomen;
  • onze medewerkers werken zowel vanuit huis als vanuit ons kantoor;
  • fysieke besprekingen kunnen bij ons op kantoor plaatsvinden, mits de 1,5 meter regel in acht kan worden genomen. Wij beschikken over een preventiescherm in onze spreekkamer;
  • besprekingen kunnen ook digitaal via Teams of Skype voor business;
  • wij blijven telefonisch en per e-mail goed bereikbaar voor u.

Zittingen

De rechtbanken, hoven en bijzondere colleges werken door, zoveel mogelijk op afstand en met digitale middelen. Sinds 11 mei zijn rechtszaken met procespartijen in de zittingszaal beperkt weer mogelijk, als de fysieke aanwezigheid van partijen noodzakelijk is.

Vanaf 17 augustus 2020 is bij alle gerechten publiek weer welkom bij zittingen in de gerechtsgebouwen in het arrondissement Gelderland. Ook bij zittingen van de rechtbank Gelderland en het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden zijn belangstellenden welkom. Procespartijen krijgen uiteraard voorrang bij de beperkte ruimte in de zittingszaal, gevolgd door de pers. De ruimte die dan nog beschikbaar is, is bestemd voor publiek. Groepsbezoeken zijn helaas nog niet mogelijk.

Wij zullen u tijdig informeren op welke wijze een zitting doorgang zal vinden.

Met deze maatregelen kunnen wij in uw zaak blijven werken zoals u dat van ons gewend bent. Hebt u vragen dan kunt u ons gewoon telefonisch of per e-mail bereiken.

Met vriendelijke groet,

Wilma Boer & Linda van Schoonhoven