Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Letselschade door een verkeersongeval Letselschade door een medische fout Kosten van een letselschadezaak
Letselschade door sport- en spel Letselschade door dieren Overlijdensschade
Letselschade van een zelfstandige Letsel bij kinderen Behandeling van een letselschadezaak
Letselschade door een arbeidsongeval of een beroepsziekte Verzekeringsrecht / arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Verhaal van loonschade door werkgever

Letselschade van een zelfstandige

Bent u een ondernemer of zzp’er? Dan is de impact van een verkeers- of bedrijfsongeval, een medische fout of een ander ongeval, extra groot en liggen de gevolgen zowel op het persoonlijke als op het zakelijke vlak. Uw bedrijf of werk moet immers door, de continuïteit moet gewaarborgd blijven.

Het behandelen van een letselschade van een zelfstandige vergt ervaring en specialistische kennis. Er moeten verschillende deskundigen aan het werk worden gezet, zoals een arbeidsdeskundige en een bedrijfseconoom, maar ook het bepalen van de schade is complex. Linda van Schoonhoven heeft deze kennis. Met haar HEAO-achtergrond kan zij jaarrekeningen lezen en zijn voor haar de uitgangspunten voor het berekenen van een letselschade van een zelfstandige gesneden koek. Daarnaast heeft ze in de praktijk veel ervaring opgebouwd door het bijstaan van zelfstandigen met letselschade en heeft ze hierover gepubliceerd (Schadeberekening in Personenschadezaken, M.J. Neeser en J.L. van Schoonhoven, juli 2011).

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Hebt u als zelfstandige een geschil met uw arbeidsongeschiktheidsverzekeraar en komt u niet verder? Maak dan gebruik van de diensten van Boer & Van Schoonhoven advocaten. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis op het specifieke terrein van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van zelfstandig ondernemers.

In geval van een discussie over de mate van arbeidsongeschiktheid, schakelen wij de juiste (medische) deskundigen in en sturen wij het proces. Zo blijft u aan zet en bent u niet overgeleverd aan de grillen en grollen van uw arbeidsongeschiktheidsverzekeraar. Meer weten over onze rechttoe rechtaan aanpak? Bel of mail ons. Wij adviseren u graag.

Boer & Van Schoonhoven advocaten helpt ondernemers de zaak draaiende te houden. Ook na een ongeval.